Dit is dus jouw kans op een carrière als model!

En de ideale gelegenheid om veel kennis en ervaring op te doen onder leiding van een uitgebreid professioneel team dat je zal begeleiden om het beste uit jezelf te halen. Schrijf je dus snel in en laat ons weten waarom we naar jou op zoek zijn!  De plaatsen zijn beperkt dus er snel bijzijn is de boodschap!

Een korte introductie/video waarin je jezelf voorstelt, je persoonlijke gegevens, en een 3-tal foto’s volstaan om je in te schrijven. Uit alle inschrijvingen selecteren we kandidaten die we uitnodigen voor de volgende ronde. Deze ronde start allereerst met uitgebreide opleidingsdagen. Die bestaan uit verschillende workshops en coaching-sessies om je talenten te ontwikkelen op allerlei vlakken met betrekking tot de modewereld. We willen alle onderdelen en aspecten op gebied van modellenwerk aan bod laten komen, zodat je een goede en uitgebreide basis hebt.

Verder ga je actief aan de slag met je persoonlijke en unieke stijl, je mindset en je social media skills.

De opleidingsdagen sluiten we af met een professionele foto en video-shoot.  Op dit moment zal ook de casting gebeuren door een deskundige jury, deze vakmensen zullen selecteren wie er uiteindelijk mee doorgaat om op de effectieve runway te defileren.

Deze 20 geselecteerde modellen (mannen en vrouwen) gaan gedurende 2 dagen knallen op onze bruisende en interactieve “Joy Of Life” runway! Deze modeshow wordt een onvergetelijke ervaring onder leiding van het professionele fashion team van Dothée Styling.  Make-up artiesten, haarstylisten & fashion-stylisten zijn uiteraard ter plaatse aanwezig om je looks te verzorgen. We trachten op deze dagen zo veel mogelijk pers en media aandacht te trekken.

Er zullen ook een aantal influencers worden uitgenodigd op ons event om een groter bereik te krijgen op social media.

Iedere dag staan er 4 runways op de planning voor ieder model, waarbij telkens haar en make-up worden afgestemd per fashion-categorie dat aan bod komt.

We sluiten ons Fashion Weekend af met het verkiezen van een “TOPMODEL”.

Onze vakkundige jury kiest uit de 20 modellen 1 uiteindelijke winnaar. Deze gelukkige gaat naar huis met een fantastisch prijzenpakket!!

  • een trip naar de zon, inclusief fotoshoot met een prestigieus brand
  • professioneel modellen-contract 
  • 1 volledig jaar intensieve ondersteuning en begeleiding 
  • een complete dag persoonlijk kleur en stijladvies + personal shopping

Behoor je niet tot de laatste 20? Dan ben je nog steeds een winnaar  Na de opleidingsdagen, vele workshops en casting day heb je sowieso een portfolio (met professionele foto’s & videobeelden) op zak.  Je hebt een heleboel kennis opgedaan op het gebied van modellenwerk, poseren voor de camera, social media, stijl & mode.

Verder heb je aan je mindset & confidence gewerkt om zelfzekerder door het leven te gaan en voor de camera te staan.

Alle geselecteerde kandidaten die meedoen aan de casting days (dus ook wie niet geselecteerd is voor het Fashion Weekend) worden automatisch lid van onze “Fashion Community” gedurende een volledig jaar.

We ondersteunen je hier met kennis en training om je modellencarrière verder uit te bouwen en je persoonlijke en unieke stijl verder te ontwikkelen.

De modellen uit deze database worden voorgesteld aan brands en boetieks om zo eventuele opdrachten en samenwerkingen aan te gaan (bv fotoshoots, social media campagnes etc. ).

We willen een team opbouwen van leuke, unieke en fashion-minded people met een gezonde dosis persoonlijkheid en een warm hart.

Een fijne en leuke “mode thuis” waar je onderling kan uitwisselen van ideeën en gedachten, elkaar kan inspireren en motiveren tot de next level.

Wij kijken er al naar uit om jullie te ontmoeten op onze casting days!

Nog een kleine tip…

Wees je eigen en unieke zelf, want dat is stijl en daar draait mode om!


NOG VRAGEN?SCHRIJF JE NU IN!


INSCHRIJVEN

In samenwerking met